074-2662504   |    info@tuinpracht.nl Showtuin: Europastraat 2A | 7622 KG Borne
Gratis staal aanvragen

Kunstgras bestellen Borne

U wilt een kunstgras gazon? Bijvoorbeeld omdat het kleur- en slijtvast is en bijna geen onderhoud vereist? Dan heeft u een ruime keuze uit de diverse grassen in ons kunstgras assortiment. Indien u dat wenst, kunt u het gras direct online bestellen.

Hoe bestel ik kunstgras online?

Kunstgras bestel je makkelijk online op deze website. Ga naar het bestelformulier en vul de velden in. Geef uw persoonsgegevens, het type gras, de hoeveelheid en de kleur op. Noem ook of u gebruik wilt maken van onze kunstgras legservice in Borne en de regio. Vooraf overleg hierover is gewenst.

Bestel het gras in de showtuin

Wilt u het gras liever persoonlijk bestellen? Maak dan een afspraak in onze kunstgras showtuin. Hier is een kunstgras specialist van EasyLawn aanwezig, die u graag adviseert. De bestelling kan direct in het systeem ingevoerd worden.

U heeft kunstgras besteld en dan?

Nadat de bestelling is geplaatst, ontvangt u de opdrachtbevestiging en de totaal factuur. Gelieve retourneert u de bevestiging ondertekend en voldoet u de factuur per bank. Het is gebruikelijk dat het kunstgras binnen drie werkdagen wordt geleverd.

Kunstgras op grote en kleine locaties

Kunstgras bestellen dat geschikt is in de tuin, op het balkon, op het terras, het sportveld, bij het zwembad en/of in de speeltuin. Andere locatie? Neem contact op met EasyLawn.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras