074-2662504   |    info@tuinpracht.nl Showtuin: Europastraat 2A | 7622 KG Borne
Gratis staal aanvragen

Kunstgras legservice Borne en omstreken

Voor de aanleg van kunstgras kunt u een afspraak maken met onze kunstgras legservice. De specialisten van EasyLawn gaan hierbij grondig en efficiënt te werk. Van het aanbrengen van de ondergrond tot het bijsnijden van kanten en randen. Een prachtig kunstgras gazon wordt opgeleverd!

Kunstgras leggen op het balkon of in de tuin

Kunstgras leggen op het balkon, in de tuin, op de patio, het terras of op andere plekken is geen enkel probleem. Wij komen graag langs bij u op locatie en verzorgen de aanleg van begin tot eind. Neem contact op en maak een afspraak met de kunstgras legservice in Borne en omstreken.

Ondergrond en grasmat

De aanleg omvat het aanbrengen van de ondergrond, inclusief valdemping. Dat is inclusief het vrijmaken van het terrein van puin en afval. En het keurig bijsnijden van de grasmatten om vaststaande objecten en beplanting heen. Kunstgras ligt dus prima in een grote tuin of op een prachtig terras, in combinatie met tegels en andere tuinobjecten.

Wilt u liever zelf het gras leggen?

Wilt u liever zelf het kunstgras leggen? Lees dan de kunstgras leginstructie en bekijk de legvideo onderaan deze pagina. Bij de aanleg heeft u verschillende opties, zoals ook deels het kunstgras te leggen. Overleg hierover vooraf met ons.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras