074-2662504   |    info@tuinpracht.nl Showtuin: Europastraat 2A | 7622 KG Borne
Gratis staal aanvragen

Kunstgras showtuin

Bezoek de kunstgras showtuin in Borne en bekijk hier de bestverkochte kunstgras soorten in groot formaat. Er is tijdens uw afspraak een kunstgras specialist aanwezig, aan wie u al uw vragen kunt stellen. Voor de nieuwste kunstgras toepassingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u verrassen door de kwaliteit

In de showtuin zult u verrast zijn over de diversiteit aan gras soorten. Ons gras lijkt net echt, het is natuurlijkogend- en voelend. Bovendien is het van de beste kwaliteit gemaakt. Het is veilig getest voor kinderen en huisdieren en ook nog eens milieuvriendelijk. Er ligt ook een voorbeeld van een mogelijke ondergrond.

Een kunstgras gazon ontneemt u een hoop zorgen

Kunstgras vergt een minum aan onderhoud en ligt er het hele jaar tiptop bij. Een keurig verzorgd gazon. Dat is ook interessant voor bedrijven, een professioneel en verzorgd visitekaartje is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf.

Openingstijden en contact

Neem contact op voor de openingstijden van kunstgras Borne. Maak een afspraak in onze kunstgras showtuin of bij u op locatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op doordeweekse dagen van 9uur tot 17uur. Op zaterdag kunnen ook afspraken worden ingepland.

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras